Lacná zmes neznamená vždy ušetrené peniaze. Prečo?

Pár ušetrených centov za lacnú zmes nemusí byť vždy výhrou! Už dlhšie robíme osvetu, aby si vodiči dali pozor na zmesi, ktoré kupujú. V poslednom období nás navštevuje veľa, skutočne veľa klientov s rovnakým problémom. Vznikol im vodný kameň v podobe nepekných fľakov na kapote, nárazníku, čelnom skle, streche a iných častiach vozidla.
Konkretny príklad sa týka Škody, ktorý mal vodný kameň vzniknutý z agresívnej ostrekovacej zmesi po celej prednej časti vozidla, streche a dokonca až zadnej kapote. Keďže vodný kameň nešiel umyť bežnou chémiou a z bezpečnostného hľadiska v KV Detail agresívnu chémiu nepoužívame, rozhodli sme savodný kameň z laku odstrániť strojovým leštením.
Leštenie je bezpečný proces, navyše lak získal hlboký lesk a zmizlo množstvo škrabancov.
Ešte raz pre rekapituláciu. Pár ušetrených centov malo v tomto prípade za následok niekoľko desiatok eúr za odstránenie vodného kameňa strojovým leštením.
 
Najdôležitejšia je v tomto prípade prevencia. To znamená, používať osvedčené zmesi – účinné a bezpečné. Napr. Sonax alebo Autoglym, ktorý Vám mimochodom vieme naplniť priamo u nás na prevádzke v Hoteli Bratislava. Jeho ďaľšou veľkou výhodou je, že má pH-neutrálne zloženie, čiže neškodí voskom, sealantom a keramikám.
Ak Vás trápi podobný problém s vodným kameňom, alebo potrebujete preleštiť auto, kontaktujte nás na 0907 079 922 alebo info@kvdetail.sk
0 odpovede

Pridať komentár

Chcete sa zapojiť do diskusie?
Neváhajte sa zapojiť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.