4 tipy ako čo najlepšie pripraviť auto na sezónu

Leto sa blíži a s ním aj vyššie teploty, ktoré so sebou prinášajú aj riziká. Aké?

Ako sa starať o kožený interiér

Obľúbená téma plná mýtov. Koža je symbolom luxusných áut, ostáva však veľmi sporná. Kožený interiér niekomu vyhovuje, inému prekáža chladný povrch v zime, v lete zasa skutočnosť, že je lepivá na kožu. Ako sa starať o kožu aby vydržala niekoľko rokov v najlepšom stave?

Tekutý stierač prispieva k bezpečnosti – zlepšuje výhľad a udrží sklá dlhšie čistejšie

„Tekutý stierač“, slangový názov pre voduodpudivú nanotechnológiu, ktorá vytvorením neviditeľnej ochrannej vrstvy spôsobí samočistenie skiel. Najmä čelné sklo sa očistí od vody náporom vetra.

Vodný kameň na laku. Ako ho odstrániť? Ako sa proti nemu chrániť?

V letných mesiacoch nás navštívili viacerí klienti s požiadavkou o odstránenie vodného kameňa z laku a skiel. Išlo o prípady, kedy ani viacnásobné umytie s agresívnejšou chémiou nepomohlo. V niektorých prípadoch sme odstránili vodný kameň do 2-3 hodín, v ťažších prípadoch sme museli extrémne zapečený vodný kameň strojovo zleštiť.

Autoglym prezentácia pre dealerov Hyundai

V spolupráci s naším hlavným dodávateľom kozmetiky, Autoglym Slovensko, sme pripravili zaujímavý workshop precízneho a efektívneho umývania pre zástupcov dealerstiev Hyundai z celého Slovenska. Cieľom worskhopu bolo vysvetliť správne techniky umývania s dôrazom na rýchlosť a precíznosť v prevádzkach predajcov nových či jazdených vozidiel.